Handelsbetingelser


Virksomhedsoplysninger

Gavelogen er ejet af Vinlogen ApS

Industrivej 4A, Stilling

8660 Skanderborg

Telefon: 26854090

Mail Vinlogen info@vinlogen.dk

Mail Gavelogen info@gavelogen.dk

CVR-nr. 42606014


Aldersgrænse

Vinlogen/Gavelogen overholder den danske lovgivning om salg af alkohol og spiritus. 

  • Personer mellem 16-18 år må købe vin & alkohol op til 16,5%.
  • Personer under 18 år må ikke købe alkohol over 16,5%.

 

Betaling

Gavelogen handler kun B2B, det er ikke muligt at afgive en bestilling som privat kunde. Gavelogens produkter må ikke videresælges til 3. part.

De angivne priser er derfor ex. moms og baseret på B2B forhold, og afspejler derved ikke de vejledende udsalgspriser for sammenlignelige eller identiske produkter. Priserne er inkl. vinafgift, emballageafgift told etc.

De priser der er gældende jf. gavelogen.dk, fremsendte tilbud eller prislister er gældende når ordren er bekræftet.

Der tages forbehold for tastefejl, trykfejl etc.

Betaling foregår via fremsendt faktura. Betalingsfristen er som udgangspunkt netto 8 dage, jo mindre andet er aftalt mellem parterne. Vi forbeholder os retten til at opkræve forudbetaling før endelig indgåelse af en aftale.

Gavelogen benytter et krypteret sikkerhedscertifikat på hele hjemmesiden (https). Det sikrer en tryg og beskyttet proces, og garanterer at de informationer, som indtastes på vores hjemmeside ikke kan aflæses. Det er dermed trygt og sikkert at handle på vores hjemmeside.


Afgivelse og levering af ordre

Ordrer via gavelogen.dk er ikke en juridisk bindende aftale. Gavelogen har mulighed for at annullere en ordre som følge af trykfejl, prisfejl, tekniske problemer, manglende leveringer eller udsolgte varer. Det er først ved modtagelse af den efterfølgende ordrebekræftelse, at orden er juridisk bindende.

Hvis vi ikke er i stand til at levere hele eller dele af din ordre på det aftalte tidspunkt kontakter vi dig hurtigst muligt enten telefonisk eller på mail. Problemer med levering som følge af forhold ved 3. part, Force Majeure eller lignende kan ikke tilbageføres som et krav mod Gavelogen.

Du er som kunde ansvarlig for at alle indtastede oplysninger under bestillingen, navn, adresse, mail etc. er korrekte. Fejllevering som følge af ufuldstændige eller ukorrekte kundeoplysninger kan medføre et gebyr for ekstra forsendelse eller andre udgifter i forbindelse med fejlleveringen. 


Reklamationsret

Gavelogen tilbyder 24 måneders reklamationsret på dit køb. Hvis den modtagne varer er behæftet med fejl eller mangler ombytter vi til en ny eller et tilsvarende produkt i dialog med dig som kunde. Da julegaver kan være sæsonbetonede kan vi ikke garantere efterfølgende at kunne levere et 100% identisk produkt. I et sådant tilfælde finder vi en god løsning sammen om et tilsvarende produkt.

Henvendelse om brug af reklamationsret skal ske til: kontakt@gavelogen.dk 


Persondatapolitik

For at der kan gennemføres et køb ved Gavelogen skal vi bruge følgende information:

  • Navn/Firmanavn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • CVR-nr.
  • E-mail adresse
  • Oplysning om hvad købet omhandler

Alle personoplysninger opbevares udelukkende med det formål at kunne behandle din ordre, og levere din bestilling. Alle data opbevares i vores backend, som er beskyttet med SSL kryptering. Ingen uvedkommende eller eksterne parter har adgang til personfølsomme oplysninger.


Klagemuligheder

Skulle du ønske at klage over dit køb, Gavelogen generelt eller andre forhold kan du benytte dig af følgende muligheder:

 

Center for klageløsning og forbrugerklagenævnet

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Mail: nh@naevneneshus.dk

Tlf: 72405600

 

EU-kommisionens online klageportal. Det er særlig relevant, hvis du som kunde er bosiddend ei et andet EU-land. Skulle du ønske at benytte denne mulighed kan du indgive din klage her https://ec.europa.eu/

Ved indgivelsen skal du angive vores mail: kontakt@gavelogen.dk