Sådan fungerer det

Bestil jeres egen gaveshop

Bestil en skræddersyet gaveshop, hvor jeres medarbejdere kan vælge deres foretrukne gave ud fra de rammer I har valgt.

Gavelogen tilbyder et udvalg af klassiske danske designoplevelser, vin, luksuskaffe, klassiske gavekurve og ikke mindst oplevelser. Kvalitet din medarbejder vil sætte pris på.

Step 1. Vælg budget pr medarbejder

Step 2. Indtast jeres virksomhedsoplysninger

Step 3. Vælg hvordan og hvornår I ønsker levering

Det praktiske

Indpakning

Når man modtager en gave er det første indtryk som med alt andet en vigtig faktor. Det er ikke sjovt eller overraskende, at modtage en brun kasse med et indhold man selv har valgt. Derfor gør vi noget ud af indpakningen, og leverer gaven i en flot gavekasse. Afhængig af indholdet ligger den beskyttet af træuld, silkepapir eller lignende. Vores fokus er at beskytte indholdet, samtidig med at det præsenteres pænt – også selvom det er sendt til modtageren.

Personlig hilsen:

Derudover pakker vi meget gerne en hilsen med i kassen, og krydrer med lidt chokolade eller andet – noget som modtageren ikke forventer. Det kan være en pakke af de populære chokolade julefrøer med nissehue, som ligger sammen med et kort, en flaske bobler etc. Der skal ikke meget til at skabe en ekstra overraskelse og glæde når medarbejderen åbner sin gave.

Den personlige hilsen kan enten leveres til os klar til pakning, eller sendes som tekst hvor vi forestår print eller tryk. Modtager vi et Word dokument med en tekst, kan vi sætte det pænt op på fx et julekort og printe det for jer.

Levering:

Levering er gratis ved:

  • Samlet levering af alle gaver til én lokation
  • Dellevering ved min. 50 pakker per lokation

Forsendelse direkte til modtageren:

Vi sætter en ære i at levere en gave på vegne af den enkelte virksomhed til enten deres medarbejdere eller samarbejdspartnere, og gør os umage for lave en visuelt tiltrækkende pakke.

Derfor benytter vi Expressen, som er en kvalitetskurer, der sikrer at alle pakker kommer hele og ubeskadigede frem til modtageren.

Forsendelse med Expressen direkte til den enkelte modtager; pris 99,- ex. moms pr. pakke. Kræver min. 10 forsendelser.

Leveringssikkerhed:

Hvis I bestiller inden den aftalte deadline, garanterer vi at jeres varer er pakkede og klar til jer på den ønskede leveringsdag.

Skulle der mod forventning opstå uventede komplikationer med en 3. part, som er uden for vores kontrol kontakter vi jer med det samme og finder en løsning.

 

Alt det med småt:

Alle angivne varer er ex. moms. Der tages forbehold for taste fejl, produktionsproblemer eller varemangel ved 3. part eller leveringsproblemer grundet force majeure, tekniske fejl, udgåede varer etc. De anvendte billeder på siden er udelukkende eksempler og afspejler ikke nødvendigvis den enkelte gave 100%.