Sæt med japansk urtekniv og skærebræt i oliventræ

Det perfekte hverdagssæt. Den kniv man oftest bruger til at skære grøntsager, frugt etc. kombineret med et lækkert skærebræt i en god størrelse.

 Effektiv urtekniv til mange formål.  Med et blad på 12,5 cm og et godt greb om skaftet på 12 cm af slebet pakkawood – har du her en ægte universalkniv til de mindre opgaver.

 Produceret i VG-10 damaskus stål med en hårdhed på 60-62 HRC på Rockwell-skalaen og er således markant skarpere end typiske køkkenknive. Husk at knivene ikke kan tåle maskinopvask.

Skærebræt 30-35cm. Et bræt med mange muligheder, skærebræt, serveringsbræt, anretterbræt eller brættet til 2 stykker mad. Dette bræt er smukt og behageligt i brug, det giver en god skæreflade ved fx udskæring af brød eller grønsager. Til tapas er det ideelt, tåler både at blive skåret på, og er samtidig med til at gøre bordet smukt. Oliventræ er blandt verdens stærkeste træsorter. Der er variationer i træet, hvert bræt har sin unikke struktur.

Undlad opvaskemaskine. Oliventræ har en unik evne til selvrensning og er antibakterielt i sin natur. Det er nemt at vedligeholde skærebrætterne. De gives madolie, gerne olivenolie, når de bliver lidt tørre eller farverne bliver svagere.